Κτίριο:

Η μονάδα μας είναι κτισμένη 50 μέτρα από την θάλασσα παρέχοντας πληθώρα υπηρεσιών (περίπατοι, ψυχολογική ανάταση, ψάρεμα, μπάνια, κ.τ.λ.) στα άτομα που φιλοξενεί. Το κτίριο βρίσκεται 1.500 μέτρα από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων, προσφέροντας άνετη πρόσβαση στους συγγενείς και τα φιλικά πρόσωπα των ανθρώπων που φιλοξενούμε. Η θέα προς την θάλασσα από όλους τους ορόφους της μονάδας είναι ανεμπόδιστη, χαρίζοντας στον κάθε κάτοικο της μονάδας την ομορφιά του ευβοϊκού κόλπου. Σε μικρή ακτίνα μπορείτε να βρείτε μαγαζιά, κομμωτήρια, εστιατόρια, καφενεία, εκκλησία αλλά και δενδροφυτεμένο πάρκο με γήπεδα τέννις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κινητικά και διανοητικά υγιείς ενοίκους μας να διατηρούνε τις παλιές τους συνήθειες απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της διαμονής στη μονάδα μας.Για τους ανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας, υπάρχει η δυνατότητα συνοδείας τους στις διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες και περιπάτους.

image1
image1
image1
image1
image1
image1

Δωμάτια:

Η μονάδα μας προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια. Τα δωμάτια βρίσκονται καταμερισμένα στους τρεις ορόφους του κτιρίου, καθένα εκ των οποίων έχει μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα. Όλα τα δωμάτια εξυπηρετούνται από ευρύχωρο μπάνιο σχεδιασμένο να εξυπηρετεί άτομα με ειδικές ανάγκες (μπάνια Α.Μ.Ε.Α). Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση και τηλέφωνο. Τέλος, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο των ρούχων όλων μας των φιλοξενούμενων χωρίς επιπλέον χρέωση.

image1
image1
image1
image1

Κοινόχρηστοι χώροι:

Κάθε όροφος διαθέτει μεγάλο ευρύχωρο σαλόνι με αναπαυτικές καρέκλες, καναπέδες και τραπεζάκια όπου οι ένοικοι μπορούν να περνούν τις ώρες τους με τους άλλους φιλοξενούμενους, να τρώνε, να διαβάζουν, να δέχονται συγγενείς και φίλους, να βλέπουν ταινίες και τηλεόραση.

Επισκεπτήριο:

Στη μονάδα μας το επισκεπτήριο είναι Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκεύη από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως 20:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00 με 16:00. Συγγενείς και φίλοι έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται τους φιλοξενούμενους μας με σεβασμό πάντα στην ηρεμία των υπολοίπων.

Ασφάλεια:

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των ενοίκων το κτήριο μετασκευάστηκε ώστε να εξασφαλίζεται η σωματική τους υγεία.

  • Αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης
  • Πόρτες ασφαλείας στις σκάλες
  • Μελετημένο ύψος στα κάγκελα των μπαλκονιών
  • Αχνός φωτισμός νύχτας δωματίων
  • Φωτιστικά ασφαλείας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όλο το εικοσιτετράωρο με εγγραφή γεγονότων για ένα μήνα
  • Πυροσβεστικές φωλιές και πυροσβεστήρες ανα δέκα μέτρα
  • Επιπλέον ασφάλεια του κτηρίου από εταιρεία security επι 24ωρου βάσεως
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Γενικές Πληροφορίες

Το ΑΝΘΕΜΙΣ αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα φιλοξενίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περίθαλψης στους ενοίκους της. Οι νεόδμητες εγκαταστάσεις μας χαρίζουν άνεση και ασφάλεια στον ασθενή και τα οικία του πρόσωπα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την μονάδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους που βλέπετε στην διπλανή στήλη.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: ΛΕΩΦ.ΧΑΙΝΑ 93, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ
Τ.Κ.: 34100
Τηλέφωνο: 2221083805
Κινητό:6945056937
FAX:2221076124
Υπεύθυνος: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΛΒΑΛΗ

Email: info@anthemis-mfi.gr