Προσωπικό

Νοσηλευτικό προσωπικό

Η νοσηλευτική μας ομάδα που αποτελείται από νευρολόγο , ψυχίατρο , ορθοπεδικό , οδοντίατρο , φυσικοθεραπευτή , μικροβιολόγο και διαιτολόγο, είναι πάντοτε σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων θεμάτων των ενοίκων πάντοτε σε συνεννόηση με τους συγγενείς και τον ιατρό της μονάδας. Το νοσηλευτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έμπειρα στελέχη, με άριστη κατάρτηση στο αντικείμενο της νοσηλείας και περίθαλψης ασθενούς. Η ομάδα μας συμπληρώνεται από άριστη γραμματειακή υποστήριξη και μεθοδική ανάπτυξη των δεξιοτήτων των απασχολούμενων μας.

Ιατρός

Ο ιατρός μας είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των ασθενών μας , για την συνταγογράφηση και για την συμβουλή στο σωστό πρόγραμμα διατροφής του κάθε ένοικου.
Βασική προτεραιότητα του ιατρού μας είναι η βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν ώστε να αποφευχθούν έτσι οι δαπανειρές και σε πολλές περιπτώσεις άσκοπες μετακινήσεις , τόσο των ένοικων όσο και των οικογενειών τους , σε νοσοκομεία και σε διαγνωστικά κέντρα.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης , το νοσηλευτικό προσωπικό σε συνεργασία με την οικογένεια του περιθαλπομένου , φροντίζει για την προσέλευση του σε ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων ή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά (1,5χλμ.) στη μονάδα μας.

Ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος της μονάδας μας επιβλέπει την ψυχική ευεξία των ένοικων σε μηνιαία βάση. Φροντίζει για τις φαρμακευτικές ή μη αγωγές και καθορίζει την νοητική φροντίδα του ένοικου , πάντα με την συγκατάθεση της οικογένειας του. Κατά την υποδοχή του ένοικου προσφέρεται δωρεάν ψυχολογική και νοητική αξιολόγηση, η οποία βοηθάει στο σχεδιασμό του ανάλογα προσαρμοσμένου προγράμματος νοητικής ενίσχυσης του ένοικου.

Βοηθητικό προσωπικό

To βοηθητικό μας προσωπικό συμμετέχει στην φροντίδα ιματισμού, την τακτοποίηση των δωματίων, στη βοήθεια της καθημερινής υγιεινής και προσωπικής περιποίησης των φιλοξενούμενών μας. Τέλος φροντίζουν καθημερινά για την συντήρηση των τεχνικών βοηθημάτων και του εξοπλισμού.


Γενικές Πληροφορίες

Το ΑΝΘΕΜΙΣ αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα φιλοξενίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περίθαλψης στους ενοίκους της. Οι νεόδμητες εγκαταστάσεις μας χαρίζουν άνεση και ασφάλεια στον ασθενή και τα οικία του πρόσωπα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την μονάδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους που βλέπετε στην διπλανή στήλη.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: ΛΕΩΦ.ΧΑΙΝΑ 93, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ
Τ.Κ.: 34100
Τηλέφωνο: 2221083805
Κινητό:6945056937
FAX:2221076124
Υπεύθυνος: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΛΒΑΛΗ

Email: info@anthemis-mfi.gr